Reguliere schoonmaak

1. Openbare ruimten

De schoonmaak van openbare ruimten zoals trappenhuizen, galerijen, entrees, portieken maar ook winkelcentra en parkeergarages vereisen een geheel andere aanpak dan die bij de schoonmaak van bijvoorbeeld kantoren. Onze opdrachtgevers zijn veelal woningcorporaties, vastgoedbeheerders of Verenigingen van Eigenaren. Wij vinden het van groot belang om zoveel als mogelijk dezelfde medewerkers in te zetten zodat bewoners en/of bezoekers de schoonmakers (her)kennen, er een gezicht bij hebben, waardoor de betrokkenheid om de locatie schoon te houden wordt vergroot. Het is daarnaast ook van belang om een goede en betrouwbare band te creëren met bewoners, bezoekers maar ook met uw huismeester of parkeerbeheerder.

Naast de schoonmaak hebben onze medewerkers ook een signalerende functie bij gebreken, onveilige situaties, overlast of zwerfafval. Doordat openbare ruimtes vaak door veel mensen worden bezocht wilt u de bewoners en/of bezoekers voorzien van een schone, representatieve en veilige openbare ruimte.

Onze ervaren medewerkers weten wat u van hen verwacht. Onze auto’s zijn volledig uitgerust voor de uitvoering van professioneel en vakkundig werk.

KSS&NOORD heeft ruime ervaring in de schoonmaak van openbare ruimten. Om te zorgen voor het beste resultaat adviseren en begeleiden wij onze opdrachtgevers in het opstellen van de schoonmaakprocessen door middel van op maak gemaakte schoonmaakprogramma’s.

Onze lijnen zijn kort, we maken heldere afspraken ontzorgen en gaan voor een scherp resultaat.

Deze expertise maakt ons de meest geschikte partner voor al uw opdrachten!

2. Onderwijs

Een goede leeromgeving is een schone leeromgeving. Dat weet u zeker al lang. Maar dat is voor ons des te meer de reden om te zorgen dat uw onderwijsinstelling hieraan voldoet. Een leeg flesje of servetje op de vloer geeft al snel de verkeerde indruk, ook al is de ruimte verder schoon en vlekvrij. Onze ervaren en goed opgeleide medewerkers dragen hier zorg voor schone toiletten, leslokalen, algemene ruimtes, kantoren en gymzalen.

KSS&NOORD zorgt voor het dagelijkse alsmede het periodieke specialistische schoonmaakonderhoud. Om te zorgen voor het beste resultaat adviseren en begeleiden wij de onderwijsinstellingen om het schoonmaakproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Dit doen wij door het toepassen van op maat gemaakt werkprogramma’s.

Om de kwaliteit te waarborgen passen wij periodieke meetsystemen toe. Denk hierbij aan DKS systemen waarbij steekproefsgewijs de resultaten toetsen en rapporteren.

Door het toepassen van moderne technieken en kwalitatief goede schoonmaakmiddelen zorgen wij voor de beste schoonmaakkwaliteit. Onze lijnen zijn kort, we maken heldere afspraken en ontzorgen en gaan voor een scherp resultaat.

Deze expertise maakt ons de meest geschikte partner voor al uw opdrachten.

3. Kantoren

Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. Het schoonmaken van kantoren behoort professioneel gedaan te worden om een prettige werksfeer te creëren. KSS&NOORD levert u scherp geprijsd en kwalitatief maatwerk bij het schoonmaken van kantoren. Ongeacht formaat, indeling en gebruik van uw kantoren. Onze lijnen zijn kort, we maken heldere afspraken en ontzorgen en gaan voor een scherp resultaat.

Deze expertise maakt ons de meest geschikte partner voor al uw opdrachten!

4. Bouwschoonoplevering

Na een verbouwing of het bouwen van een Nieuwbouwcomplex is KSS&NOORD aan de beurt voor het verwijderen van de cementsluier/stickers/verfvlekken en andere soorten vervuiling welke zijn ontstaan tijdens de bouw of verbouwing werkzaamheden. Ook zorgt KSS&NOORD ervoor dat achtergebleven puin wordt afgevoerd en dat het pand bouwschoon wordt opgeleverd.

Onze lijnen zijn kort, we maken heldere afspraken en ontzorgen en gaan voor een blinkend resultaat zodat u snel van uw nieuwe pand/woning kunt genieten.

Deze expertise maakt ons de meest geschikte partner voor al uw opdrachten!