Dienstverlening

blog4

Sinds 1980 is schoonmaakbedrijf Noord een begrip, na een fusie in 2009 met KSS, is het bedrijf uitgegroeid tot een dienstverleningsbedrijf dat alle klussen aan kan. Van verhuizing tot roltrapreiniging, van onderhoudscontracten tot anti-graffiti behandelingen.

KSS & Noord is begonnen in de randstad, maar inmiddels komen de klanten,uit heel Nederland. Onderscheidend is KSS & Noord in de kwaliteit van het personeel dat een een vakgerichte opleiding heeft, zo nodig aangevuld met een VCA-veiligheidsdiploma. Zo weet elke werknemer in elke situatie wat de beste aanpak voor het werk is. Dat geldt voor de glazenwassers en schoonmakers, maar ook voor de specialisten van het onderhoud.

Kwaliteit is belangrijk, maar bij KSS & Noord is service net zo belangrijk. Het bedrijf heeft eigen materieel, zoals hogedrukunits, hoogwerkers, een veegmachine en roltrapreiniger waardoor het personeel snel ter plaatse kan zijn. Het beleid is dat klussen zoveel mogelijk door dezelfde persoon worden gedaan. Een bekend gezicht op de werkvloer wordt door klanten gewaardeerd. KSS & Noord heeft zich de afgelopen jaren geprofileerd als Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming (MVO) daarbij speciaal rekening houdend met het milieu en is in het bezit van de CO2- Prestatieladder. Kortom: KSS & Noord staat voor goede kwaliteit en service in een milieuvriendelijke werkomgeving.

Kijk onder het menu-item “diensten” voor meer informatie over de diensten die wij leveren.

Wilt u meer informatie, een demonstratie van een van onze machines of een vrijblijvende offerte, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.