KSS&NOORD maakt ook Badhoevedorp mooier!

blog4

Voor een VvE aan de Meidoornweg in Badhoevedorp hebben wij diverse bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd.

Wat hielden deze werkzaamheden in?

  • Voegwerk vervangen
  • Beglazing vervangen
  • Balkondeuren vervangen
  • Schuren en schilderen van het gehele complex

Buiten deze mooie opdracht zijn wij ook een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) overeengekomen om de aankomende jaren verschillende werkzaamheden uit te voeren om zo de kwaliteit van dit gebouw te waarborgen.

Wat houdt een Meerjarenonderhoudplan (MJOP) precies in?
De belangrijkste reden is dat onderhoud kosten met zich mee brengt. Meerjarenonderhoudsplan wordt gezien als voorwaarde om te komen tot beheersing van deze onderhoudskosten, omdat de planning inzicht geeft in de kosten op korte en eventueel lange termijn. Hierdoor kan men het te voeren onderhoudsbeleid op de toekomstige onderhoudskosten afstemmen. Meerjarenonderhoudsplannen voor de korte en langere termijn zijn daarom al bij de meeste vastgoedbeheerders gemeengoed geworden.

Als in een jaar de onderhoudskosten erg hoog zullen uitvallen, door bijvoorbeeld het vervangen van de complete dakbedekking kan men hiervoor vroegtijdig een budget vrijmaken of reserveren, of men kan overige onderhoudswerkzaamheden aanpassen of verschuiven. Zo kan men een gespreid onderhoudsbeleid voeren waar men niet meer voor onverwacht hoge uitgaven komt te staan.

Heeft u ook interesse in onze dienstverlening of heeft u vragen neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op!