blog4

Renovatie

KSS & Noord kan ook uw specialistische partner worden bij een renovatie. In nauw overleg met u als opdrachtgever voeren wij de renovatie uit met zo min mogelijk overlast voor u.
Samen gaan wij grondig kijken naar de mogelijkheden om bij een renovatie de huidige staat van uw woning of bedrijfspand te vernieuwen en te verbeteren maar verliezen de oude details waar u aan gehecht bent niet uit het oog.

Wat is er mooier dan wonen of werken in een prachtig gerenoveerd bedrijfspand? De combinatie van oude constructies herstellen en nieuwe technieken toepassen leidt samen met KSS & Noord tot een zeer goed resultaat.
Uiteindelijk ontstaat er een “nieuw” pand met de originele historische uitstraling dat aan alle moderne eisen voldoet. Een goede renovatie staat of valt met de samenwerking tussen u en KSS & Noord. Voor u is de renovatie van uw woning of bedrijfspand iets bijzonders.
Het moet dan ook in één keer perfect en naar uw wensen gerenoveerd worden. Een optimale samenwerking met een betrouwbare en deskundige partner zoals KSS & Noord is daarom van groot belang. Wij willen graag die partner voor u zijn.
KSS & Noord verzorgt vele renovatieprocessen, klein en groot, voor particulieren maar ook voor grote opdrachtgevers zoals gemeenten. Vakmanschap en specialistische kennis van materialen en procedures zijn hierbij vereist.

Het renoveren van een woning of bedrijfspand kan betekenen dat er nieuwe muren worden geplaatst, de isolatie wordt vervangen, een serre wordt aangebouwd, een nieuwe badkamer wordt geplaatst en ga zo maar door, maar hierbij kunt u ook denken het herstellen van houtrot. Dit is de grootste bedreiging van houten onderdelen zoals deuren, raamkozijnen en steunbalken. KSS & Noord is dé specialist op het gebied van duurzame houtrot herstel.

KSS & Noord helpt u niet alleen met verhogen van het woon- en gebruiksgenot maar de laatste tijd zien we ook een opmerkelijke groei van renovaties die geënt zijn op energie besparing in een huis of bedrijfspand.