Vacature - Schoonmaker parttime

Werken bij KSS & Noord

Bij KSS & Noord profiteer je van het werken bij een professioneel en snel groeiend bedrijf. Desondanks bewaken wij onze informele werksfeer met fijne collega’s.
Wij pakken hier alles op en we pakken door: korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen KSS & Noord proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken.
De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. KSS & Noord geeft je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen denk hierbij aan opleidingen en/of cursussen.

We willen de beste parttime Schoonmaker die er is

Wij willen uitblinken in wat wij doen. Daar hebben wij dus uitblinkers voor nodig, zo simpel is het!! Wij zijn op zoek naar meerdere ervaren, zelfstandige schoonmakers voor o.a. Hilversum, Almere en Amsterdam. Ben je flexibel en heb je ervaring in de schoonmaak? Reageer dan snel! Het gaat om een dienstverband van ongeveer 10 – 15 uur per week en de werkzaamheden zullen uitgevoerd gaan worden vanaf 16.00 uur.

Wat vragen wij van jou?

  • een enthousiast en energiek persoon;
  • je kan zowel zelfstandig als met collega’s goed werken;
  • je bent in het bezit is van een rijbewijs B (E);
  • je beheerst meerdere soorten schoonmaak (bouw-, woning-, kantoorschoonmaak);

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kunt leveren, kom dan in actie en reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu'. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeremy de Wit via telefoonnummer 036 – 533 1881.