Vacature - Timmerman

Werken bij KSS & Noord

Bij KSS & Noord profiteer je van het werken bij een professioneel en snel groeiend bedrijf. Desondanks bewaken wij onze informele werksfeer met fijne collega’s.
Wij pakken hier alles op en we pakken door: korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen KSS & Noord proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken.
De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. KSS & Noord geeft je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen denk hierbij aan opleidingen en/of cursussen.

We willen de beste Allround timmerman die er is

Wij willen uitblinken in wat wij doen. Daar hebben wij dus uitblinkers voor nodig, zo simpel is het!! Als all round timmerman werk je via ons voor woningcorporaties, vastgoedbedrijven en gemeenten.

Wat geven wij jou hier voor terug?

  • Een auto van de zaak!
  • Een jaarcontract!
  • Gegarandeerd meer dan dat jij nu verdient!

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken voor deze functie iemand die veel kwaliteiten met zich meebrengt. Je beschikt over een afgeronde opleiding als timmerman en/of ruime ervaring in het timmervak.
Je hebt ervaring met renovatie- en onderhoudsprojecten of wilt hier graag ervaring in op doen.
Je kunt goed zelfstandig werken maar vindt werken in teamverband ook geen probleem. Afhankelijk van je ervaring en vaardigheden pak je het werk zelfstandig op.
Voor al onze medewerkers en natuurlijk ook voor jou geldt dat zij allerbeste uit hunzelf willen halen. Wij zijn van mening dat je met deze instelling in staat bent om het allerbeste werk voor anderen te leveren.
Alle werkzaamheden worden vanuit een centrale vestiging uitgezet, bewaakt en teruggekoppeld. Binnen en buiten KSS & Noord zijn de lijnen kort, we zijn samenwerkers, eerlijk, open en direct in de dagelijkse omgang. Wij delen onze kennis, ervaring, talent en passie met elkaar, want door van elkaar te leren, worden we sterker.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kunt leveren, kom dan in actie en stuur je motivatie en een CV via onderstaande button ‘Solliciteer nu'. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via telefoonnummer 036 – 533 1881.