Vacature - Werkvoorbereider

blog4

Werken bij KSS & Noord

Bij KSS & Noord profiteer je van het werken bij een professioneel en snel groeiend bedrijf. Desondanks bewaken wij onze informele werksfeer met fijne collega’s.
Wij pakken hier alles op en we pakken door: korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving.

Het is goed werken hier

Kunnen we je uitdagen om vanuit jouw rol als werkvoorbereider/planner mee te bouwen aan het leukste bedrijf van Nederland?
Wat je overal binnen KSS & Noord proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken.
De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk.

We willen de beste beste werkvoorbereider / planner die er is

Wij willen uitblinken in wat wij doen. Daar hebben wij dus uitblinkers voor nodig, zo simpel is het!!
Als Werkvoorbereider / Planner ben je – altijd in samenwerking met het projectteam – medeverantwoordelijk voor de voorbereiding en organisatie van diverse onderhoudsprojecten. Jij hebt, als Werkvoorbereider / Planner een spilfunctie binnen onze projecten. Je zorgt ervoor dat onze projecten zo efficiënt mogelijk verlopen en je bent de rechterhand van de Projectleider.

Wat geven wij jou hier voor terug?

Een jaarcontract!
Gegarandeerd meer dan dat jij nu verdient!

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een relevante afgeronde MBO/HBO opleiding bouwkunde;
  • Je hebt relevante werk- en/of stage ervaring;
  • Je beschikt over buitengewoon talent om gestructureerd te werken;
  • Je communiceert helder en duidelijk en hebt een klantgerichte instelling;
  • Je bent proactief en leergierig;
  • Je bent goed in plannen en organiseren én je schakelt gemakkelijk naar ad hoc werkzaamheden indien nodig;

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kunt leveren, kom dan in actie en stuur je motivatie en een CV via onderstaande button ‘Solliciteer nu'. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via telefoonnummer 036 – 533 1881.