Renovatie

KSS&NOORD Groep gunt vastgoed een tweede leven of upgrade

Renovatie is het opwaarderen van bestaand vastgoed met behoud van de functie.  Wilt u vastgoed nieuw leven inblazen? Ervoor zorgen dat de gebouwen weer voldoen aan de huidige maatstaven?

Rijksoverheid heeft een enorm verduurzamingsproject gelanceerd met als doel dat duurzaam wonen voor iedereen wordt en het liefst voor 2030. Om dat te bereiken moeten we de handen ineenslaan.

KSS&NOORD Groep is thuis in het leveren van kwaliteit, vakmanschap en maatwerk in renovatie. Of het nu gaat om het opfrissen van een woning, het herstellen van de gevel van een monumentaal pand, of het verduurzamen van uw gebouw in lijn met het Klimaatakkoord. Wij bieden oplossingen op maat die naadloos aansluiten op eenieders wensen en behoeften. Wij beschikken over een vast team van vaklieden die inzetbaar zijn voor de diverse onderhoudsklussen. Of het gaat om groot- of klein onderhoud, voor iedere klus, hebben wij de juiste specialist.

Waar kunt u aan denken?

  • Vernieuwing van gevels en kozijnen
  • Vervanging van vloeren en plafonds
  • Vervanging van wanden
  • Installatie van moderne keukens en badkamers
  • Restauratie van historische elementen
  • Maatregelen inzake energieverbruik, CO2- uitstoot, verduurzaming
  • Of het juist draait om veiligheid, gezondheid en woon / werk comfort.

Wat is uw renovatie vraag?

Woningcorporaties hebben de leidende rol op zich genomen om woningen te laten voldoen aan de  hedendaagse en toekomstige eisen. Zij aan zij staan ze met Gemeenten om de energiebesparing te bewerkstelligen. Daarbij blijft er oog voor de gebruikskwaliteit en toekomstwaarde van vastgoed. KSS&NOORD Groep bouwt mee aan de toekomst.

Renovatie in uitvoering

Hoe pakt KSS&NOORD Groep dit aan?

Natuurlijk zijn de belangen van de huurders en omwonenden belangrijk. Dit en de voortgang van de opdrachten wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Dankzij onze geavanceerde data verwerking is er in 1 oogopslag real-time duidelijkheid over de status van opdrachten.

Door slimme en effectieve inzet van eigen vak personeel kunnen we snel schakelen en ervoor zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Vastgoed klaarmaken voor de toekomst. Dat is waar KSS&NOORD Groep aan bouwt.

Neem contact met ons op

Blijf op de de hoogte

Onze projecten

Gerelateerde diensten

Bouw

Bouw omvat vele facetten Ontwikkelen, bouwen, renoveren en onderhouden waarbij we meedenken met de wensen…
Lees meer

Schilderwerken

Planmatig Schilderwerk Voorkomen is beter dan genezen. Met ons planmatig onderhoud zorgen we ervoor dat…
Lees meer